JOAN BENET RODRÍGUEZ i MANZANARES

 
   

 
  Data de Publicació
Dijous
30 de juliol de 2015
   
  Artícul 202
   
  Anar a l´Inici
   
 
   
   
ARTÍCUL
 
 
9 D'OCTUBRE, BIC
 

La persona que està en el despaig de l'alcaldia a la qual no reconec com alcalde de Valéncia, Joan Ribó, des de que assentà el seu cul en la cadira de l'alcalde, no ha parat de fer agressions i més agressions a Valéncia i a totes les tradicions que estan ficant-se en el seu camí tirant-les per terra impunement, pero l'agressió més greu fins al moment, és la que li està fent a la Provessó Cívica del 9 d'Octubre, puix ha començat per no voler que la Real Senyera entre a la Seu de Valéncia, com ho està fent des de fa ya 24 anys per a realisar el Te Deum que Ribó califica d'acte religiós, quan la veritat és que és un acte d'Acció de Gràcies en Commemoració d'aquell 9 d'Octubre en que el Rei Jaume I guanyà el Regne de Valéncia per al cristianisme.

Les seues agressions a la Provessó Cívica del 9 d'Octubre han continuant per voler llevar-li els Honors Militars, ficant en el seu lloc a la policia local. A vore, no tinc res en contra de la Policia Local, evidentment, pero en esta ocasió és rebaixar els Honors de la nostra Real Senyera a la no res.

I ara vol ficar-li a la provessó el nom de “Diada del 9 d'Octubre”, llevant-li inclús el topònim, “Valéncia”. Si utilise l'adjectiu, “vergonyós”, em quede curt.

Pero l'agressió més gran és la de voler fer-la BIC, (Be d'Interés Cultural), i, ¿per qué dic açò si declarar una cosa com Be d'Interés Cultural, és molt important per ad eixa cosa i per al país, o regió a on es realisa eixa cosa?, puix molt senzill.

Quan es demana que una cosa siga BIC, d'ahí en avant eixa cosa ha de seguir fent-se de la mateixa manera en cóm s'ha demanat en la documentació per a que eixa cosa siga BIC, i el nostre Ribó abans d'enviar la documentació corresponent, ya està encarregant-se de fer tots els canvis necessaris per a catalanisar i desvirtuar la provessó cívica del 9 d'octubre fins al punt de que quan presente la documentació, serà qualsevol cosa menys la nostra tradicional i benvolguda Provessó Cívica del 9 d'Octubre, aixina, en quan tinga tots els canvis fets i la documentació redactada, l'envia, l'aproven i a partir d'ahí, sent ya BIC, fer canvis substancials en la provessó del 9 d'octubre, serà un tant més complicat. I això no és bo per a la provessó, per a Valéncia i per als valencians. M'explique.
Imaginant que s'aprovara la documentació per a que la provessó del 9 d'octubre siga ya BIC el pròxim any, 2016, li quedarien tres anys més a Ribó per a perpetuar la seua provessó catalanisada, la qual segurament passaria a nomenar-se, com ya ha apuntat en el diari Las Provincias (2015-07-30) “Diada del d'octubre” o “Diada del poble valencià” a lo que segurament afegiria “dels Països Catalans”, en la qual una gran quatribarrada, puix la Real Senyera “accidentalment” s'haurà trencat en un acte sense voler i no es va a reparar puix no hi ha presupost per ad eixes cosetes menudes, faria un recorregut tancat al públic per a que ningú puga fer-li res a la quatribarrada en el que participaran el quatre polítics catalanistes, i ademés tot lo més llunt de la Seu i de tot lo que faça olor a religió.

No se li ha d'oblidar a Ribó i a tots, que la Real Senyera és la bandera de tots els valencians, aixina també és la bandera de les persones religioses, i en esta postura de Ribó molts es poden sentir discriminats.

No sé si fer una crida a la rebelia social o dir que em vaig a morir de pena, puix dir que ya està be, és una cosa que el poble valencià ho estem dient ya varies décades mentrimentres que els catalans no deixen de fer camí, aixina que casi la rebelia social seria l'opció més encertada.

Lluita per lo teu, lluitem per lo nostre.

 
 
 
Usuaris en llínea Grup LLVS   -   Octubre 2006/i> Amunt