JOAN BENET RODRÍGUEZ i MANZANARES

 
   

 
  Data de Publicació
Dilluns
20 d'octubre de 2014
   
  Artícul 185
   
  Anar a l´Inici
   
 
   
   
ARTÍCUL
 
 
DOMEN UNA OPORTUNITAT ALS PARTITS VALENCIANS I VALENCIANISTES
 

Dir que el catalanisme està campant a les seues amples en el Regne de Valéncia, és una cosa que de tant dita que està, comença a no tindre sentit dir-ho, i dia darrere dia, els valencians que amem a la nostra terra igual que a la mare que mos ha parit, estem veent dia darrere dia, casi en llàgrimes en els ulls, que el valencianisme està cada vegada més arraconat dins de la nostra pàtria, com si mos estigueren ficant dins d'un gueto al qual anem de cap sense dir res, igual que les vaques van al matador, i això ya no és ni meninfotisme, això ya no té nom, això és regalar-los als de dalt de Castelló tot lo que vullguen sense més.

Ara els partits que poden formar un tripartit catalaniste ací en la nostra benvolguda terra valenciana, han dit alt i clar, que si guanyen les eleccions de 2015, llevaran la nostra Real Senyera com la nostra benvolguda bandera, i ficaran la quatribarrada aragonesa que és la que utilisen en Catalunya furtada al Regne d'Aragó, i que és la que demanen els catalans per a la nostra Valéncia amparats en el nostre silenci, i que inclús Josep Lluïs Albinyana, primer president del Consell Valencià ha dit recent i públicament que la bandera de Valéncia és una bandera caduca que es deuria canviar, evidentment per la quatribarrada, recordem que este senyor fon una de les persones que ya volien ficar la quatribarrada en l'escut del Consell en mig de la mateixa en el temps de la Batalla de Valéncia.

Pero no contents en això, eixe hipotètic futur tripartit català també mos amenaça en llevar el nostre benvolgut Himne de Valéncia com a himne de la nostra pàtria, i a bon segur ficarien la Moixaranga.

Este infame hipotètic tripartit, també ha dit alguna burrada més, puix es troben “com en sa casa”, i no deuria de ser aixina.

I mosatros, els valencians, en lloc d'eixir al carrer a menjar-mos pels peus a tots els que estan dient eixes burrades que mos afecten a tots, i a les generacions venidores, i que volen canviar radicalment l'idiosincràsia del Regne de Valéncia, llevant-nos per sancer tota la nostra identitat com a poble, per a que els catalanisadors puguen dir d'una vegada i per totes, que som part dels inconstitucional països que estan promovent des de fa un bon cabaç d'anys; com dia, en lloc de lluitar per lo nostre a capa i espasa, mos callem, mos encollim de muscles, fem algun gest de cabreig en la cara... i espentant l'aire en la mà, mos tornem a les nostres coses sense més... trist, molt trist. Quina sòrt que sempre quedem valencians i valencianistes en la lluita.

Pero encara és més trist vore com uns polítics que deuríem de defendre-mos de tot lo que faça olor a catalanisme, no fan res, deixant passar totes les oportunitats de ser el/els polítics que passaren a l'història de la nostra bella terreta, per ser el/els que han tornat a revalencianisar la nostra bella Valéncia, llevant-li el poder a tan impresentables polítics catalanistes.Sé que és més fàcil dir, que fer, pero recordeu que dins de poc, en maig de 2015, tenim una cita en les urnes, en les que el poble valencià ha de decidir qué volem per a mosatros mateixos. Si volem auto destruir-mos, ya sabeu a quins votar, pero si voleu que Valéncia tinga una nova oportunitat; ni voteu als que formen el tripartit catalaniste, ni voteu als dos partits que conformen eixe bipartidisme nefast per a Valéncia des de fa molts anys, busqueu unes atres solucions, voteu als partits valencians i valencianistes, voteu als hòmens i dònes que de veritat mos poden traure d'este clot de pancatalanisme i pancastellanisme que mos ve des de Catalunya i Madrit i donem una oportunitat als partits de la terra, que són els que realment van a velar pels interessos de la nostra benvolguda Comunitat Valenciana, del nostre benvolgut Regne de Valéncia... Donem una oportunitat als nostres partits valencians i valencianistes. Creem un bon panvalencianisme.

 
 
 
Usuaris en llínea Grup LLVS   -   Octubre 2006/i> Amunt