JOAN BENET RODRÍGUEZ i MANZANARES

 
   

 
  Data de Publicació
Dilluns
06 de maig de 2002
   
  Artícul 024
   
  Anar a l´Inici
   
 
   
   
ARTÍCUL
 
 
AL CAVALL D'ATILA LI DIUEN CATALUNYA
 

Catalunya és com el cavall d'Atila, per a on chafa no torna ha haver res que no faça olor a fascisme català.

Ara la Generalitat de Catalunya, que com a sempre i tots sabem, és u dels pilars del pancatalanisme més arraïlat en tot el procés de catalanisació de les illes Balears, el Regne Valéncia, el regne d'Aragó... a tornat a donar una atra volta de femella.

En la pàgina, http://cultura.gencat.net/equipaments que pertany a la dita Generalitat de Catalunya, és pot vore i llegir que dins dels seus recursos culturals han posat en esta ocasió al, I.V.A.M. ( Institut Valencià d'Art Modern). Com el seu nom indica, VALENCIÀ, a més està ubicat en el Regne de Valéncia, molt llunt del seu terreny, pero a pesar d'això s'ho agarren com a seu.

Qualsevol que acodixca a vore eixa pàgina pot creure's que el I.V.A.M. és part dels recursos culturals de Catalunya, pero no és aixina, res està més llunt de la realitat, pero, com sempre agarren lo que els ixen dels ous, o siga tot allò que està ben fet i que els agrada dient, a tot lo món que és seu.

Es una pena que Catalunya, els seus polítics, i les seues institucions estiguen fent eixa tasca de catalanisació de les comunitats autònomes veïnes.

També hem de dir que han post una atre enllaç cap ad una entitat que és troba en Palma de Mallorca, també molt llunt del seu terreny, la Fundació Pilar i Joan Miró, i ¡Clar està!, també poden creure's els visitants d'eixa pàgina que és part dels recursos culturals catalans.

Tots sabem que els colossos no s'han de fer en els peus de fanc, i tot el pancatalanisme d'esta 'gentola', està fet en uns peus de fanc que més tart o més pronte han de trencar-se i és caurà al sol. ¡Eixe dia obriré una botella de cava valencià i brindaré per que la raó tornarà de nou!

 
 
 
Usuaris en llínea Grup LLVS   -   Octubre 2006 Amunt