JOAN BENET RODRIGUEZ i MANZANARES

 
   

 
  Data de Publicaciˇ
Dilluns
11 de decembre de 2006
   
  Artícul 007
   
  Anar a l┤Inici
   
 
   
   
ART═CUL
 
 
DEL SOMI D'UNA NIT D'ESTIU, AL MALSON DE TOTES LES NITS DE L'ANY
 

L'apariciˇ de Pasqual Maragall, president del P.S.C., (Partit Socialiste CatalÓ), difonent en els mijos de comunicaciˇ la reforma de l'Estatut CatalÓ, parlant de la Corona d'Aragˇ, com si fora una cosa aliena a Espanya, i reclamant l'anexiˇ de la Comunitat Valenciana, Les Illes Balears i alguns territoris de Franša, venen a posar sobre la taula en proposiciˇ ferma, els alucin˛gens pa´sos catalans que des de molts anys ve anunciant i promocionant la Generalitat de Catalunya.

Una cosa que em pareix molt perillosa i de suma importÓncia Ús que Zapatero, "cap" dels socialistes avale este desvario polÝtic. Aprovar la reforma de l'Estatut CatalÓ en estes condicions suponc que d'una forma o d'una atra s'estÓ reformant l'Estatut d'Autonomia de les comunitats afectades, puix deixarien de ser unes comunitats aut˛nomes independents entre si per a formar una nova, (que segurament Ús nomenaria Catalunya), i aš˛ tant Zapatero, com Maragall deurien de tornar a replantejar-s'ho i rectificar lo dit abans de que la bola de neu generada per estos desijos sobiranistes siga difÝcil de parar.

Este tipo d'atac ya lo sofrÝ les Illes Balears a l'incloure en el seu Estatut d'Autonomia el terme catalÓ, a l'igual que ara lo estÓ sofrint la Comunitat Valenciana.

Josep M¬ Aznar, ha demanat a Zapatero que recapacite la seua postura davant del tema, pero el govern central fent us de tots els recursos llegals que tenen al seu alcanš, deuria de posar cada cosa en el seu lloc i recordar-li a Maragall, a Zapatero, i tots els que com ells, no tenen clar a on Ús troba el llÝmit de certes temes, que Catalunya no Ús mÚs que una comunitat aut˛noma, composta per quatre provÝncies, d'una realitat polÝtica de major Ómbit nomenada Espanya.


Esta situaciˇ dona per a molts succe´ts, com lo que me van a permetre plasmar acÝ, lo qual espere que comence a cˇrrer per Internet com la pˇlvora.

- DesprÚs de la consecuciˇ dels pa´sos catalans l'expansiˇ dels mateixos no ha cessat com pot vore's en este mapa.
 

Futurs pa´sos catalans

- Pero a pesar de tot, els pa´sos catalans pareixen no tindre fi, com Ús posa de manifest en este mapa mundial.
 

MÚs allÓ dels pa´sos catalans

- L'historia deurÓ de tornar-se a escriure, puix arribem mÚs de 2.000 anys escrivint-la mal.
 

Mercuri, Venus, Catalunya, Mart, Jupiter...

 
 
 
Usuaris en llÝnea Grup LLVS   -   Octubre 2006 Amunt