JOAN BENET RODRÍGUEZ i MANZANARES

 
   

 
  Data de Publicació
Dilluns
04 de decembre de 2006
   
  Artícul 006
   
  Anar a l´Inici
   
 
   
   
ARTÍCUL
 
 

LA MAQUINÀRIA PANCATALANISTA DONA UNA NOVA VOLTA DE FEMELLA A LA DESTRUCCIÓ DEL VALENCIÀ

 

Ara la A.V.LL. vol otorgar-li a la R.A.C.V. tot el "poder" i el ranc que tingué moltíssim anys abans de que la A.V.LL. fora creada per llei i parlar en la mateixa de tu a tu, en igualtat de condicions.

¡Quina vergonya!. Açò no és més que una nova volta de femella en la minuciosa i estudiada destrucció llegal del valencià, i no enganya a ningú en un poc de sentit comú.

1.- Les Normes d'El Puig, reconegudes i admeses per pràcticament tot el poble valencià, no contempla ni inclou l'accentuació gràfica de les paraules, excepte per ad un reduït número d'elles que al ser homógrafes necessiten ser diferenciades.

2.- La A.V.LL. fon creada per llei, (per nassos), i en l'artícul 7 punt A de la llei de creació de la mateixa, (7/1998 de 16 de setembre), diu

Artícul 7

Seran competències de la A.V.LL.:

a) Determinar la normativa oficial del valencià en tots els seus aspectes.

No cap ninguna deferència per a la R.A.C.V., ni per a cap atra entitat. I en el seu artícul 5 diu,

Artícul 5

Les decisions de la A.V.LL., en l'eixercici de les seues funcions, deuran ser observades per totes les Institucions de la Generalitat, pels poders públics, pel restant d'Administracions Públiques, el sistema educatiu, i els mijos de comunicació, les entitats, els organismes i empreses, de titularitat pública o que conten en finançació pública.

O siga, ordene i mane.

3.- La R.A.C.V. no estava d'acort en complir l'artícul 5 de la llei anterior, pero si no l'acata, li seran retirades tots els aportaments i subvencions que rep de l'administració pública.

4.- Ara la maquinària pancatalanista tenint com exponent a la A.V.LL., vol tornar a donar-li a la R.A.C.V. el poder que fa uns anys tenia per ella mateixa i que per llei li llevaren, per a que d'una forma o d'una atra, la A.V.LL. siga la R.A.C.V. i viceversa.

Personalment pense que entitats centenàries com lo és la R.A.C.V estan sent esclafades davall de la ruglonadora pancatalanista, és de pena, puix estes entitats son les que han servit com bandera per a persones que com yo, hem seguit abraçant les seues normatives.

Seria millor, recórrer a la finançació privada, abans que sucumbir, puix en quant açò ocórrega, els valencians estarem més dividits en tots els sentits, i en açò les entitats pancatalanistes són especialistes. Els catalans saben molt be que 'pa' s'escriu en 'p', pero els valencians cada vegada dubtem més si s'escriu en 'p', en 'j' o en 't', i com certa frase assegura, "Dividix i venceràs", i lo estan conseguint. En quants més grupets estem dividits els valencians, més fàcil serà esclafar-nos.

A soles nos queda una eixida, la lluita del poble, ya que els poders polítics nos ignoren.

Derogació de la llei 7/1998 de 16 de setembre de creació de la A.V.LL. i les aigües començaran a tornar al seu caixer.

 
 
 
Usuaris en llínea Grup LLVS   -   Octubre 2006 Amunt